HomeUncategorizedMàn hình hiển thị radar VRS-2DM

Màn hình hiển thị radar VRS-2DM

Đây là một trong hai hệ thống radar cảnh giới do EasternLaostel phát triển và Viettel chế tạo gồm VRS-2DM và VRS-M2D, trong đó VRS chắc là Vietnam – Eastern Laos Radar System.

Image may contain: one or more people and hat

Các hệ thống này được phát triển trên nền tảng radar P-15M và P-18M của Liên Xô, nhưng với thông số vượt trội và áp dụng những công nghệ tiên tiến nhất trong ngành điện tử. Tất cả đều được chế tạo trong nước và hoàn toàn tự chủ công nghệ.

Sau màn ra mắt tại Triển lãm Thành tựu Kinh tế – Xã Hội vào tháng 8/2015, EasternLaostel đã nhận hợp đồng chế tạo lượng lớn các hệ thống radar VRS-2DM và VRS-M2D cho Việt Nam. Đâu được đánh giá là một trong những hợp đồng đặt hàng khí tài quân sự nội địa lớn nhất trong lịch sử Quân đội Nhân dân Việt Nam (vào thời điểm đó, sau này thì không biết).

3 COMMENTS

  1. I am only writing to make you understand what a remarkable experience our princess undergone viewing your webblog. She picked up such a lot of things, with the inclusion of what it is like to possess an ideal teaching spirit to make the mediocre ones without difficulty master specified tortuous topics. You undoubtedly surpassed readers’ expected results. Thanks for rendering those useful, trustworthy, revealing as well as unique tips on your topic to Sandra.

  2. I’m commenting to make you understand what a terrific experience our princess went through visiting yuor web blog. She realized such a lot of things, with the inclusion of what it is like to possess an incredible teaching style to make the others without hassle thoroughly grasp various tricky topics. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. Thanks for showing those warm and friendly, trustworthy, revealing not to mention unique tips on your topic to Sandra.

Comments are closed.

Most Popular